Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

PBO Ouderen: Jan Kleyberg (voorzitter)

Als lid van de gemeenteraad van Wateringen was ik al betrokken bij het oprichten van de WOS. Met name WOS TV heeft mijn bijzondere aandacht, maar ook naar de radio, zij het in mindere mate, wordt geluisterd.

Ik ben wethouder geweest in de kern Wateringen in combinatie met een baan in het supermarktgebeuren, met name werkzaam in de vastgoedsector.
In het Westland heb ik veel contacten en daardoor ook in staat naar de mening te vragen over de programmering en kwaliteit van de WOS-uitzendingen.

Als voorzitter van het PBO vertegenwoordig ik niet een speciale doelgroep, maar probeer ik met een zogeheten helicopterview de vergaderingen te leiden en sturing te geven aan het volbrengen van onze taak, namelijk toezien op een juiste en verantwoorde programmering.

Daarbij willen wij niet op de stoel gaan zitten van directie en redacteuren, maar is het onze taak om te beoordelen of alle stromingen in het verzorgingsgebied van de WOS zowel op radio als tv voldoende aandacht krijgen tijdens de zendtijd.

Jan Kleyberg


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS