Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vorst zorgt voor vertraging aanleg padelbanen in Monster

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 13 februari 2018 16:10

Foto: Dennis van Schie


Het slechte weer van de afgelopen weken heeft gezorgd voor vertraging van de aanleg van de padelbanen bij tennisvereniging MLTV'90 in Monster. "Door de vorst en de harde wind is het iets uitgelopen", zegt bestuurslid Erik Haayen. Daarom worden de twee banen niet op 1 maart, maar pas enkele weken later in gebruik genomen.

Deze week kan de aanleg daadwerkelijk beginnen. Dinsdag is de Spaanse vrachtwagen vol materialen gearriveerd. De twee oude tennisbanen zijn eind januari al gesloopt. Op die plek komen twee padelbanen voor in de plaats. Daarnaast is er nog ruimte voor twee mini-baantjes en een stuk grond waar jeu de boules kan worden gespeeld.

Padel krijgt in Nederland steeds meer voeten aan de grond. In Zuid-Amerika en Spanje is de sport al veel en veel groter. Het is een soort combinatie van tennis en squash. MLTV'90 kiest voor de aanleg van dit soort banen, omdat de oude tennisbanen door een terugloop in ledenaantal minder werden gebruikt. Met de nieuwe vorm van racketsport hoopt MLTV'90 dat het ledenaantal weer toeneemt.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS