Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voskamp opnieuw kampioen Pure Sprint, Broos pakt titel bij junioren

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 23 februari 2020 08:49

Foto: Healthy Team


Schaatsster Dione Voskamp is zaterdag opnieuw Nederlands kampioen Pure Sprint geworden. De 23-jarige Lierse verbrak op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam drie baanrecords en was daarmee duidelijk de beste. Het was voor Voskamp alweer de achtste titel in deze discipline.

Voskamp reed een tijd van 10,52 op de 100 meter en deed daarna 25,52 over de 300 meter. De afsluitende 500 meter won de Westlandse in 39,89. Voskamp liet op de buitenbaan in Amsterdam haar ploeggenoten Helga Drost en Isabelle van Elst achter zich.


Armand Broos kampioen bij de junioren
Naaldwijker Armand Broos veroverde de titel bij de junioren-A. De Westlander werd derde op de 100 meter (10,30), eerste op de 300 meter (24,09) en opnieuw eerste op de 500 meter (37,45). Tweede in het algemeen klassement werd Jeremy Overheul, het brons ging naar Jelmer Pluijgers.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS