Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Voskamp vertrekt bij Healthy Team

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 17 mei 2019 17:36


Schaatsster Dione Voskamp vertrekt na vier jaar bij het Healthy Team (Regionaal Talentencentrum Zuidwest). De 22-jarige Lierse maakt de overstap naar het gewest Friesland (RTC Noord). Ze hoopt zich, mede dankzij de trainingsfaciliteiten in schaatstempel Thialf, verder te kunnen ontwikkelen.

Voskamp komt in een ploeg met onder meer de Nederlands kampioene op de 500 meter Janine Smit. De Westlandse zal dan ook het grootste gedeelte van de week in Heerenveen verblijven. "Ik ga met 100 procent inzet het nieuwe jaar en ik heb er alle vertrouwen in dat ik veel zal leren in het nieuwe team. En dan hopen dat ik deze winter mooie dingen ga laten zien."

Dione Voskamp werd afgelopen winter onder meer Nederlands kampioene bij de neo-senioren. In november kwam ze net tekort voor een plek in de wereldbekerselectie op de 500 meter.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS