Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vrachtwagendief moet nog 55 dagen cel in

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 30 juli 2018 14:53

Foto: WOS Media 1


De chauffeur die zich zondagavond met een vrachtwagencombinatie klem reed op een rotonde in 's-Gravenzande, is een bekende van de politie. De 47-jarige man uit Ede moet nog 55 dagen gevangenisstraf uitzitten. De vrachtwagen bleek bovendien vlak voor het incident gestolen aan de Edisonstraat.

De chauffeur reed rond half acht in noordelijke richting over de Koningin Julianaweg. Bij de rotonde met de Leeuweriklaan wilde hij keren, maar de man nam de bocht te scherp en kwam met het linker achterwiel vast te zitten in het verhoogde perkje in het midden.

TV-presentator Jeroen Toet, die achter hem reed, wilde de paniekerige man helpen. Toen alle pogingen om weg te komen mislukten, liep de man al bellend weg. Inmiddels kwam een andere burger ter plaatse, die werd bijgepraat over de situatie. Die burger bleek een politieagent te zijn, die achter de man aanging. Deze zette het vervolgens op een lopen, maar kon door de agent met hulp van enkele passanten worden overmeesterd. De zich verzettende man kon in bedwang worden gehouden totdat de gealarmeerde politie ten tonele verscheen.


De verdachte is meegenomen naar het bureau en zit nog vast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS