Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vriendenactie moet Kastanjehof overeind houden

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 27 december 2018 11:45

Foto: WOS Media


Dorpshuis Kastanjehof in Kwintsheul verkeert in financieel zwaar weer. Het sterk teruggelopen aantal boekingen voor verjaardagsfeesten is een van de redenen waardoor de bodem van de spaarpot in zicht komt. Ook zijn er personeelskosten en het fonkelnieuwe klimaatsysteem kost handenvol geld. Volgens de penningmeester is het dorpshuis nog maar een aantal maanden levensvatbaar.

Een van de manieren om het dorpshuis een financiele injectie te geven is een vriendenactie. Bij een kleine tweeduizend Heulse huishoudens is een folder bezorgd, waarin gevraagd wordt een donatie te doen. Een beroep doen op de gemeente Westland vindt het bestuur nog niet nodig.

Voor 25 euro ben je een jaar lang lid van de Kastanjehof. Maar dat is niet genoeg om de schoorsteen te laten roken, weet ook penningmeerster Rob Schraven. Daarom is er een extraatje. "Vrienden die iets organiseren krijgen een reductie op de zaalhuur". 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS