Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vrouwen Quintus gaan Europa weer in

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: dinsdag 11 juli 2017 11:33

Foto: Paul Vis


De handbalsters van Virto/Quintus melden zich volgend seizoen weer in de Challenge Cup. De Heulse eredivisionist, die afgelopen seizoen als derde eindigde in de landelijke competitie, stroomt in de derde ronde van het Europese toernooi in.

In totaal bestaat de derde ronde uit 32 clubs. Quintus is als vijfde geplaatst en speelt zodoende haar eerste wedstrijd tegen een van de zestien laag geplaatste clubs. De kans bestaat daardoor dat het Nederlandse Maedilon/VZV, dat als 24e geplaatst is, de tegenstander wordt. Op dinsdag 18 juli zal de loting plaatsvinden. 


Afgelopen seizoen wist Quintus hoge ogen te gooien in de Challenge Cup. De dames schopten het tot de halve finale, waarin HC Lokomotiva Zagreb, de uiteindelijke winnaar van het toernooi, te sterk was.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS