Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vrouwen Sportclub Monster naar eerste klasse

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019 14:12

Foto: FeVoWest


De voetbalsters van Sportclub Monster zijn deze week gepromoveerd naar de eerste klasse van het vrouwenvoetbal. Het Westlandse team, onlangs nog winnaar van de FeVoWest Vrouwen Cup, zou aanvankelijk komende zaterdag nog de nacompetitiefinale spelen tegen RVVH 2, maar die wedstrijd is geannuleerd.

Vanwege een terugtrekking van een team uit de hoofdklasse, is een aantal teams doorgeschoven en zo zijn er twee plekken vrijgekomen in de eerste klasse. Die worden nu dus opgevuld door Monster en RVVH.

Monster neemt als het ware de plek over van streekgenoot Lyra, dat het afgelopen seizoen actief was in de eerste klasse, maar al na één jaar degradeerde.

Maasdijk speelt zaterdag om promotie
De vrouwen van Maasdijk spelen dit weekend wel om promotie, maar dan naar de tweede klasse. De voetbalsters nemen het zaterdag om 15.30 uur in Gouda op tegen FC Driebergen uit Utrecht. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS