Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VSP: Is het kappen van park naast A20 echt de enige oplossing?

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 11 september 2018 13:03

Foto: voorbeeld van aardenwal


De Verenigde Senioren Partij vraagt zich af of er niet nog eens gesproken kan worden over het kappen van de bomen en bosschages in het park naast de A20 bij Maassluis. Als de geluidswal naast de Doornenbuurt namelijk verhoogd wordt, moet daar volgens de huidige plannen ook gekapt worden, iets wat diverse omwonenden niet zien zitten.

De VSP wil van het bestuurscollege weten of het echt nodig is om te kappen en of het gekozen tijdspad wel daadwerkelijk kan worden aangehouden, aangezien er volgens hen nog veel onrust onder de bewoners zou zijn over de gekozen oplossing. Het plan, dat op de VSP na door de gehele raad wordt ondersteund, houdt in dat overtollige zandgronden worden gebruikt om de wal kostenneutraal te verhogen om zo de geluidsoverlast van de snelweg terug te dringen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS