Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VSP maakt zich zorgen over voortgang college

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: dinsdag 12 februari 2019 11:47

Foto: Ton Luijendijk via VSP Maassluis


De Verenigde Senioren Partij in Maassluis maakt zich zorgen over de voortgang van het college van burgemeester en wethouders. De partij stelt vast dat er in de eerste tien maanden van het college nog maar relatief weinig voorstellen zijn gedaan aan de gemeenteraad.

De VSP vindt het uitblijven van raadsvoorstellen extra zorgelijk omdat er nog best veel gedaan moet worden in de komende maanden. Zo wordt de Kadernota voor het eerst dit jaar vastgesteld en wordt er in de maanden mei en juni traditioneel veel tijd ingeruimd voor de behandeling van jaarstukken van de gemeente en de diverse gemeenschappelijke regelingen.


"Kijk als je hoog van de toren blaast als nieuw, jong en fris college, dan mag je wel verwachten dat we het college dan aan die ontstane verwachtingen houden", licht VSP-fractievoorzitter Ton Luyendijk toe. Hij hoopt dat het college hem kan uitleggen waarom er minder raadsvoorstellen naar de raad komen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS