Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VSP wil meer weten over nieuwe recreatieruimte

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: maandag 18 december 2017 11:22


De Verenigde Seniorenpartij (VSP) is nog niet helemaal gerust op de invulling van een recreatieruimte voor het nieuw te bouwen ouderencomplex aan de G.A. Brederolaan in Maassluis. De partij wil dat de gemeenteraad geinformeerd wordt over de mogelijkheden die er voor de recreatieruimte zijn en stelt daarom schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

De seniorenpartij wil weten hoe de communicatie met de huidige gebruikers van de recreatieruimte in wooncomplex De Vliet is. De nieuwe recreatieruimte moet namelijk de huidige vervangen. De VSP wil weten of de huidige gebruikers een voorrangspositie krijgen als het gaat om een plek voor hun activiteiten. Ook wil de fractie weten of er rekening wordt gehouden met de behoeften van de biljartvereniging die nu in De Vliet zit.


Verder vraagt de partij zich af of er al duidelijkheid is over welke partij de nieuwe recreatieruimte gaat beheren. Volgens de fractie is er onrust ontstaan bij de huidige gebruikers van de recreatieruimte, de VSP wil weten wat het college aan die onrust gaat doen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS