Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VSP wil snel oplossing voor Dierenhoek 't Sparretje

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 7 januari 2020 10:47

Foto: Bas Booister


De Verenigde Senioren Partij (VSP) in Maassluis wil dat er snel een oplossing komt voor Dierenhoek 't Sparretje. De kinderboerderij werd in de nacht van zaterdag op zondag door een brand verwoest. Vrijwel alle dieren werden gered, alleen kat Smokey overleed. Hoogstwaarschijnlijk is de brand aangestoken, meldt de politie aan mediapartner Rijnmond.

Omdat de gemeente Maassluis juridisch eigenaar van de gebouwen is, moet die volgens de VSP zorgen voor een vervangend onderkomen. Ook wil de partij dat op korte termijn wordt begonnen met herbouw.

Verder is de fractie in schriftelijke vragen aan het college van B en W benieuwd welke inzet er door de autoriteiten is gedaan om de oorzaak te achterhalen. En mocht het daadwerkelijk om brandstichting gaan, dan vindt de VSP dat de schade moet worden verhaald op de daders.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS