Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Vuurwerk bij Furieade keert na jaren van afwezigheid terug

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 22 mei 2019 20:44


Het vuurwerk dat tot een aantal jaar geleden jaarlijks te zien was op de vrijdagavond van stadsfeest Furieade keert terug in Maassluis. Dat heeft Furieade-voorzitter Hans de Bruin bekendgemaakt. Fietsenwinkel Van Kortenhof, die eerder ook al eens voor het vuurwerk heeft gezorgd, gaat de vuurwerkshow mogelijk maken.

De Furieade, dit jaar van 2 tot en met 6 oktober, viert dit jaar de veertigste editie. Daarom wordt er ook een bijzonder spektakel georganiseerd op het gebied van visserij. Het wordt een productie waar zeker 31 man bij betrokken is, zo stelt De Bruin. Meer wilde hij er nog niet over zeggen.


Ook voor ouderen is er weer het een en ander georganiseerd, waaronder een moment waarop mensen kunnen meevaren op een boot. Ook wordt er een Furieade-quiz georganiseerd. Later in het jaar moet er meer bekend worden over het programma van het evenement.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS