Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VV Schipluiden en Sparta Rotterdam gaan samenwerking aan

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 12 februari 2020 17:15


Voetbalvereniging Schipluiden gaat een samenwerking aan met profclub Sparta Rotterdam. Sparta gaat Schipluiden onder meer ondersteunen op het gebied van opleiding, commercie en binding met de club Sparta Rotterdam. Voorzitter Leo van Beurden (Schipluiden) en directeur Manfred Laros (Sparta) tekenden daarvoor onlangs een contract.

Schipluiden is de eerste amateurclub in Nederland die deze nieuwe samenwerkingsvorm met Sparta aangaat. "Voor ons als club is de samenwerking met Sparta Rotterdam een schitterende kans en toevoeging op onze vereniging. We kunnen op meerdere vlakken gebruik maken van de kennis en kunde van Sparta Rotterdam. Denk hierbij aan de jeugdopleiding, maar ook op commercieel gebied biedt dit voor onze vereniging mogelijkheden", zegt hoofd jeugdopleiding Rien van Driel.

"Onze jeugdtrainers kunnen stage lopen bij de jeugdopleiding, sponsoren kunnen contacten leggen met de businessclub van Sparta Rotterdam en zodoende hun netwerk uitbreiden. Dit is een win-win situatie die binnen het bestuur door iedereen met veel enthousiasme is ontvangen en breed wordt gedragen. Wij kijken uit naar de samenwerking."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS