Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VVD Rotterdam wil duidelijkheid over rioolwater bij volkstuinen

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zondag 16 juni 2019 11:45

Foto: Google Street View


Riooloverstort is al een langere tijd een probleem in de Adriaan van der Kloosterstraat, naast de volkstuintjes van de Noort Bonnen, in Hoek van Holland. VVD Rotterdam wil weten wie er verantwoordelijk is voor het vervuilde water na hevige regenval, de gemeente Rotterdam of het Hoogheemraadschap Delfland. De partij stelde schriftelijke vragen aan het college van B en W.

Een omwonende die WOS Media eerder sprak, constateerde dat de overlast begon toen er een damwand werd geplaatst in het slootje. Daardoor kan het water niet doorstromen, maar staat het stil. De VVD wil weten of er kan worden onderzocht of de overstort misschien kan worden aangesloten op open water, zoals de Krimsloot. 

De gebiedscommissie van Hoek van Holland stuurde eerder al een brief naar het hoogheemraadschap, waarin zorgen werden geuit over de waterkwaliteit in het dorp en aan de kust.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS