Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

VVV-Venlo neemt afscheid van Maarten de Fockert

Door: Jim Gardien

Gepubliceerd op: donderdag 18 mei 2017 13:03


VVV-Venlo heeft woensdag afscheid genomen van doelman Maarten de Fockert. De Maaslander was het afgelopen seizoen verhuurd door SC Heerenveen aan de Limburgse promovendus, maar kwam weinig aan spelen toe.

In totaal keepte De Fockert het afgelopen seizoen dertien wedstrijden voor VVV Venlo. Nog voor de winterstop raakte hij zijn basisplaats kwijt aan Delano van Crooy. Met hem onder de lat wisten de Venlonaren het kampioenschap van de Jupiler League te pakken en daarmee promotie naar de Eredivisie af te dwingen.

De Fockert heeft nog tot 2018 een verbintenis met SC Heerenveen. Of hij volgend seizoen ook voor de Friezen zal spelen, is onzeker. Voetbal International wist eerder te melden, dat de club van plan is de Maaslander komend seizoen opnieuw te willen verhuren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS