Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wateringse Sandra leukste juf van Nederland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 4 oktober 2018 08:57

Foto: Dennis van Schie


Sandra Helleman is dit jaar de leukste juf van Nederland. De 39-jarige leerkracht van basisschool De Kyckert in Wateringen werd donderdagochtend bloemrijk gehuldigd door leerlingen, ouders en collega's.

De verkiezing is een initiatief van stichting 'Een 10 voor de Juf'. De organisatie wil hiermee waardering uitspreken voor het vele extra werk dat leerkrachten vaak verrichten voor het welzijn van de leerlingen.

Sandra is al tien jaar juf en staat, volgens de organisatie, altijd voor de leerlingen en hun ouders klaar: zelfs in het weekeinde. "Ze staat bekend als een spontane juf die wel in is voor een geintje. Dat komt waarschijnlijk omdat ze gek is op cabaretier Jochem Myjer en ook vol energie zit. Zo doet Sandra bijvoorbeeld gerust mee aan een potje voetbal, een wedstrijd armpje drukken of een sneeuwballengevecht. Tijdens de afgelopen Koningsspelen was het natuurlijk juf Sandra die een watergevecht begon…"


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS