Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Waterpop verbiedt lachgas op festivalterrein

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: donderdag 8 augustus 2019 12:27

Foto: archieffoto van slagroompatronen


Festival Waterpop, dat aanstaande zaterdag in Wateringen wordt gehouden, verbiedt het gebruik van lachgas. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten aan WOS Media.

Waterpop vindt lachgas niet bij het festival passen, omdat het een 'gezinsfestival' is, dat zich onder anderen richt op kinderen. Eerder dit jaar stond de organisator van het Koningsdagfeest van Cannes Outdoor in Naaldwijk, Philip van Geest, lachgas op dat evenement wél toe. 

Van Geest zei later in een commissievergadering van de gemeenteraad dat lachgas tegenwoordig gemeengoed is op elk festival en dat het geen drug is. Hij stelt nu dat hij hiermee een discussie wilde aanwakkeren. Van Geest is tegen lachgas, zo zegt hij tegenover de WOS. Bij het aankomende evenement Cannes Outdoor, tijdens de Westland Reünie, is het gebruik van lachgas verboden. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS