Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wederom jongeren beboet bij Julianaplantsoen Maassluis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: donderdag 12 juli 2018 10:00


Zes overlastgevende jongeren zijn woensdag door de afdeling Handhaving van de gemeente Maassluis bekeurd. Zij veroorzaakten overlast rondom het oorlogsmonument bij het Julianaplantsoen. Eén jongere maakte het zelfs zo bont dat hij is aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij wilde niet meewerken met de handhavers.

Dinsdag zijn er ook al vier personen bekeurd. Zij bevonden zich na 22.00 uur in de aangrenzende speeltuin, waar je na 21.00 uur 's avonds niet meer mag zijn.

Bij het Julianaplantsoen is er regelmatig overlast van jeugd, zo bleek onlangs nog uit de woorden van burgemeester Haan, die stelde dat het daar al langer een gedoe is. Haan staat dan ook een harde aanpak voor. Hij wil dat er meer wordt gesurveilleerd door Handhaving en Toezicht van de gemeente.

Aanleiding voor hem om streng te laten optreden is de troep die in het begin van de maand gevonden werd rond het oorlogmonument. Kinderen uit de buurt maakten daar een filmpje van, waarin met afkeuring werd gesproken over de rotzooi.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS