Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wedstrijd Velo haalt einde niet

Door: Mathijs Scholtes

Gepubliceerd op: zondag 14 april 2019 16:18


Het duel tussen Velo en BMT in de eerste klasse B heeft zaterdagmiddag het einde niet gehaald. Scheidsrechter Mark Vogelenzang besloot de wedstrijd al na 44 minuten in de eerste helft te staken.

Na een zware overtreding van een BMT-speler, die met rood er uit werd gestuurd, volgde een opstootje. Daarop kreeg een andere BMT'er eveneens rood. Vanwege de vijandige sfeer besloot de arbiter de wedstrijd vlak voor de rust  te beëindigen.

Westlandia geeft voorsprong uit handen
In de derde divisie heeft Westlandia met 3-3 gelijkgespeeld tegen Quick'20. In Oldenzaal begonnen de Naaldwijkers zwak, waardoor zij al na drie minuten tegen een achterstand aankeken. De verhoudingen keerden zo'n twintig minuten later toen binnen vijf minuten Mark van der Zalm en Steve van Kesteren de stand op 1-2 brachten. Westlandia had bij rust een comfortabele 1-3 voorsprong, maar verspeelde deze na de pauze binnen een paar minuten: 3-3. Quick kon via een strafschop zelfs opnieuw aan de leiding komen, na hands van Marco van der Knaap, maar Westlandia-doelman Edgar Leerdam keerde de inzet en zo bleef een attractieve wedstrijd in balans. 

Den Hoorn thuis onderuit
SV Den Hoorn kwam pas na een half uur tot leven. Na een corner van Noah Hes tikte de Spartaan-keeper de bal in eigen doel, waardoor Den Hoorn onverdiend op voorsprong kwam. Uiteindelijk stapten echter de gasten met 1-3 als winnaar van het veld.

Alle uitslagen

Derde divisie
Quick'20 – Westlandia 3-3 (1-3)
Mark van der Zalm, Steve van Kesteren, Nigel Nwankwo

Eerste klasse B
SV Den Hoorn – Spartaan’20 1-3 (0-0)

VELO – BMT 1-0 (1-0) gestaakt na 44 minuten 
Tony van IJssel (p)


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS