Wedstrijd Velo haalt einde niet

Het duel tussen Velo en BMT in de eerste klasse B heeft zaterdagmiddag het einde niet gehaald. Scheidsrechter Mark Vogelenzang besloot de wedstrijd al na 44 minuten in de eerste helft te staken.

Na een zware overtreding van een BMT-speler, die met rood er uit werd gestuurd, volgde een opstootje. Daarop kreeg een andere BMT'er eveneens rood. Vanwege de vijandige sfeer besloot de arbiter de wedstrijd vlak voor de rust te beƫindigen.

Westlandia geeft voorsprong uit handen

In de derde divisie heeft Westlandia met 3-3 gelijkgespeeld tegen Quick'20. In Oldenzaal begonnen de Naaldwijkers zwak, waardoor zij al na drie minuten tegen een achterstand aankeken. De verhoudingen keerden zo'n twintig minuten later toen binnen vijf minuten Mark van der Zalm en Steve van Kesteren de stand op 1-2 brachten. Westlandia had bij rust een comfortabele 1-3 voorsprong, maar verspeelde deze na de pauze binnen een paar minuten: 3-3. Quick kon via een strafschop zelfs opnieuw aan de leiding komen, na hands van Marco van der Knaap, maar Westlandia-doelman Edgar Leerdam keerde de inzet en zo bleef een attractieve wedstrijd in balans.

Den Hoorn thuis onderuit

SV Den Hoorn kwam pas na een half uur tot leven. Na een corner van Noah Hes tikte de Spartaan-keeper de bal in eigen doel, waardoor Den Hoorn onverdiend op voorsprong kwam. Uiteindelijk stapten echter de gasten met 1-3 als winnaar van het veld.