Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Week van WestlandOntmoet van start gegaan

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 22 september 2017 11:08

Foto: Menno t Hart


De week van WestlandOntmoet is donderdagmiddag feestelijk van start gegaan. Dat gebeurde bij ISW Vakcollege Hoge Woerd in Naaldwijk, waar leerlingen van Zorg & Welzijn voor buurtgenoten, ouders en grootouders koffie en diverse lekkernijen hadden bereid. Wethouder Marga de Goeij ontving het eerste kopje koffie.

Het doel van WestlandOntmoet is, dat verschillende doelgroepen met elkaar deelnemen aan een makkelijk toegankelijke activiteit. Denk hierbij aan het drinken van een kop koffie, een sportieve bezigheid of wat eten. Belangrijk is vooral, dat men met elkaar in contact komt en ook na dat eerste contactmoment elkaar mogelijk nog eens treft.

Tijdens WestlandOntmoet, dat van 21 september tot en met 1 oktober duurt, worden op veel plaatsen voor en door inwoners van Westland ontmoetingsactiviteiten georganiseerd. Deelnemen aan een activiteit is veelal gratis; in sommige gevallen is aanmelden gewenst zodat men rekening kan houden met het aantal belangstellenden.

Meer informatie staat op www.WestlandOntmoet.nl, waar een gevarieerd aanbod van circa 130 activiteiten te vinden is. Men kan zo vaak meedoen als men wil en men kan ook zelf iets organiseren. WestlandOntmoet is een initiatief van Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Piet van der Valk en Vitis Welzijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS