Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer buitenbrandje in Monster

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 12 april 2018 08:47

Foto: WOS Media 3


De brandweer van Monster heeft het er maar druk mee. Woensdagavond om 22.15 uur is de ploeg weer opgeroepen voor een buitenbrandje in het centrum. Het dorp wordt de laatste weken geteisterd door buitenbranden. 

Een klein half uur eerder, om 21.50 uur, was de politie gealameerd voor een ander incident in het centrum van Monster. Een getuige zag dat drie jongens een boom in de Zeestraat in brand probeerden te steken. Deze getuige belde onmiddellijk de politie. De drie jongens, die allen in het donker gekleed waren en petjes droegen, renden hard weg in de richting van het Kerkpad.

Om 22.15 uur volgde de melding bij de brandweer over een buitenbrand bij de Hoogvliet-supermarkt aan de Molenstraat, waar het maandagavond ook al raak was geweest. Toen werd er hout in de brand gestoken. Dinsdagavond is er brand gesticht in het poortje naast de kringloopwinkel, maar dat vuurtje is niet bij de hulpdiensten gemeld omdat het snel uit was.

De branden zijn het gesprek van de dag in het dorp. Wie meer kan vertellen over de branden kan de politie bellen op 0900-8844. Is er spoed bij? Bel dan 112.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS