Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer nieuwe coronabesmettingen in de regio

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 21 maart 2020 14:26

Foto: Signbiblio 1


Wederom zijn er nieuwe gevallen bekendgemaakt van regiogenoten die besmet zijn met het coronavirus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het gaat om drie nieuwe gevallen, waar van twee in Westland en een in Maassluis.

In Westland is het aantal bevestigde coronabesmettingen nu gestegen naar elf, Maassluis heeft drie bevestigde coronapatiƫnten en Midden-Delfland nog steeds twee. Hoek van Holland wordt niet apart bijgehouden, wel is bekend dat iemand in verzorgingshuis Bertus Bliek het virus te pakken heeft.

Het werkelijk aantal mensen dat besmet is, ligt overigens naar verwachting een stuk hoger. Dit komt omdat alleen nog mensen ouder dan 70 of mensen met andere medische klachten worden getest. Voorwaarde hierbij is dat ze minstens 38 graden koorts hebben en hoesten of benauwd zijn.


Het is niet duidelijk of en hoeveel mensen in onze regio inmiddels alweer zijn genezen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS