Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer sluiting van bekende winkel in Maassluis

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 11 september 2019 14:47

Foto: Facebook Voorberg


Nadat eerder deze week bekend is geworden dat de meer dan honderd jaar bestaande beddenspeciaalzaak Spijker ermee stopt, heeft nu ook het ruim 74 jaar oude Voorberg Schoenen besloten de handdoek in de ring te gooien. Daarmee gaan er twee beeldbepalende winkels voor Maassluis verloren.

Waar het bij Spijker niet gelukt is om opvolging te vinden, zijn het voor Voorberg de concurrerende marktomstandigheden die het bedrijf de das omdoen. Vooral webwinkels en leveranciers die direct aan de klanten leveren, blijken voor de winkel een probleem. Eigenaresse Suzanne Dijkshoorn laat weten: "Internet maakt voor ons veel kapot. Nu stoppen is voor ons de beste keuze."


Deze week is bij het bedrijf de leegverkoop gestart. Waarschijnlijk aan het einde van dit jaar sluit de winkel definitief de deuren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS