Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weer twee locaties voor arbeidsmigranten bekend

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 7 oktober 2019 14:58

Foto: Stefan van der Meer


Er zijn opnieuw locaties in Westland bekend geworden, waar arbeidsmigranten zouden moeten worden gehuisvest. De gemeente heeft een vergunningsaanvraag ontvangen voor het plaatsen van vijftig tijdelijke woonunits aan de Boomaweg in Monster en vijftig tijdelijke woonunits aan de Vredebestlaan in Poeldijk. Op beide locaties moeten honderd arbeidsmigranten een plek krijgen. De gemeente heeft ook de vergunningsaanvraag ontvangen voor de omstreden 78 woonunits aan de Madeweg in Monster.

De beoogde woonunits bij Boomaweg 20a liggen binnen het tuinbouwgebied tussen de Madeweg en de Poeldijkseweg. Bij Tuinderij 'Kaas en Brood' moeten de vijftig units aan de Vredebestlaan komen. Al eerder was de plek van de onderkomens voor arbeidsmigranten aan de Madeweg bekend geworden. Dat leidde tot veel protest van omwonenden.

Het feit dat de gemeente de vergunningsaanvraag bekend heeft gemaakt, betekent niet dat tegen de plannen al zienswijzen en/of bezwaren kunnen worden ingediend. Dat kan pas nadat het college een beslissing over de vergunning heeft genomen. Meestal is dat binnen zes weken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS