Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Weinig toekomst voor GFT Solutions aan Industriestraat

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 6 maart 2019 13:23

Foto: archieffoto


De Omgevingsdienst Haaglanden (ODH) is niet van plan om een omgevingsvergunning af te geven voor het bedrijf GFT Solutions aan de Industriestraat in Naaldwijk. Over dat bedrijf werd vorig jaar geklaagd vanwege stankoverlast. GFT Solutions houdt zich bezig met het herverpakken en verwerken van groente- en fruitafval, maar heeft daar geen vergunning voor.

Het bedrijf heeft tegenover de WOS aangegeven een zienswijze tegen het voornemen in te dienen. Daar heeft het nog zes weken de tijd voor. GFT Solutions wil tot het einde van het jaar aan de Industriestraat blijven zitten, maar daarna verhuizen naar een nieuwe locatie. Waar dat zou moeten zijn, kon de woordvoerder nog niet bekendmaken.

GFT Solutions hoopt, dat indien de ODH de omgevingsvergunning niet afgeeft, dat de gemeente niet gaat handhaven, maar wil meedenken met het bedrijf, gezien het verhuisplan.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS