Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Welkomstbox voor nieuwe Maassluizers

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 1 november 2019 14:43


Wie vanaf 1 december in Maassluis gaat wonen, krijgt van de gemeente een zogeheten welkomstbox. Dat is een doos met onder andere informatie over de stad, ansichtkaarten, een plattegrond en een evenementenkalender. "De stad heeft veel te bieden en dat hebben we nu voor het eerst keurig op een rij gezet in die box", legt burgemeester Edo Haan uit.

Johan Ottevanger mocht vrijdag aan boord van zeesleper Elbe de eerste box in ontvangst nemen. Hij verhuist in april van Maasdijk naar het oude centrum van Maassluis. "Ik voel me zeer vereerd, maar ik was ook verrast. Ik wist niet dat dit bestond", zegt Ottevanger. De nieuwe Maassluizer is vooral blij met de informatie over de Historische Vereniging Maassluis die in de doos zit. "Die draag ik een warm hart toe, en ik zal zeker lid worden."


Volgens de burgemeester zullen er in de toekomst nog veel meer pakketten worden verstuurd. De stad groeit namelijk. "De komende jaren denk ik wel dat er twee- tot drieduizend mensen bijkomen in Maassluis. Zeker ook voor die mensen is dit bedoeld."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS