Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Welsford (AUS) wint Wielerdag van Monster

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 14 juli 2019 16:41

Foto: Stefan van Eijk


Sam Welsford heeft zondagmiddag de 58ste Wielerdag van Monster op zijn naam geschreven. De renner uit Australiƫ was Raymond Kreder en Coen Vermeltfoort net te snel af.

Olympisch sporter Welsford (zilver op de ploegenachtervolging in 2016) won zaterdag nog de koers voor elite/beloften tijdens de Lus van Roden in Drenthe. 

Dennis van Leeuwen uit Poeldijk behaalde de overwinning bij de regiorenners. Het zilver ging naar Maurice Barendse en het brons was voor Jelle van Steekelenburg. Van Steekelenburg won eerder deze maand in Maasdijk en in Honselersdijk werd hij derde. Dankzij deze resultaten behoudt hij de leiderstrui.


Nieuweling-meisjes

Bij de Nieuweling-meisjes ging het goud naar Nienke Veenhoven. Tweede werd Lisa van Belle en Jerney van der Heijden kwam na 40 kilometer fietsen als derde over de streep. Celine de Vreede uit De Lier was de enige regiogenoot in deze wedstrijd, zij finishte als laatste. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS