Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Wereldhavendagen ook naar Hoek van Holland

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 19 juli 2019 11:11

Foto: Hr Ms Mahu


De jaarlijkse Wereldhavendagen zullen dit jaar voor het eerst ook in Hoek van Holland plaatsvinden. Vanaf de Berghaven vertrekken er op 6, 7 en 8 september excursies, maar ook zal het schip 'Mahu' een week voor de havendagen aanmeren in Hoek van Holland. Op de oude mijnenveger worden diverse activiteiten georganiseerd voor alle Hoekenezen, maar in het bijzonder zal er aandacht gaan naar inwoners van de Mahustraat.

Tijdens de gebiedscommissievergadering donderdag is er ingestemd om maximaal 8.000 euro vrij te maken voor de activiteiten, zodat verder gegaan kan worden met de planning. Ook Woningbouwvereniging Hoek van Holland en verschillende ondernemers zullen betrokken zijn bij de activiteiten en een financiële bijdrage leveren. Het precieze programma is nog niet bekend, maar er wordt onder meer gedacht aan een concert en een ontbijt op het schip.

De Mahu is een oude mijnenveger die is opgeknapt door vrijwilligers. Het schip wordt onderhouden en bevaren door voormalige mariniers.
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS