Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Werk aan Trambrug in laatste fase

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: woensdag 11 december 2019 14:25


Na maanden van werkzaamheden is deze week het laatste gedeelte van de renovatie van de Tramburg bij Schipluiden aangebroken. Het nieuwe fietsdek wordt geplaatst, dat gebeurt in delen.

De Trambrug was dringend aan groot onderhoud toe. De in 1911 gebouwde brug verkeerde in vervallen staat en moest daarom grondig worden aangepakt. De brug heeft zijn oude groene kleur inmiddels terug en er komt deze week een fietsdek op te liggen, los van de metalen constructie. Het werk zou aanvankelijk vorig jaar al plaatsvinden, maar bij aanbesteding bleek de gemeente bij de voordeligste optie meer geld kwijt te zijn dan het totaal beschikbare budget.


In de eerste weken van januari worden nog afrondende werkzaamheden gedaan, daarna kan het fietsverkeer weer gebruik maken van de brug.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS