Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Werkzaamheden aan kade Heldringstraat gestopt

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 3 juni 2015 13:45


De verstevigingswerkzaamheden aan de 90-jaar oude kade bij de Heldringstraat in Maassluis zijn gestaakt. Dat komt omdat de staat van de kademuur slechter is dan verwacht. Volgens de gemeente was dit voor alle specialisten een verrassing.

De werkzaamheden aan de kade verlopen daarom niet zoals gepland. In januari is begonnen met het aanbrengen van een verankering. Eind mei had het al af moeten zijn.

Binnenkort wordt er een aanvullend duikonderzoek gedaan waardoor meer inzicht ontstaat in de situatie. Met de aannemer is afgesproken dat er voorlopig geen werkzaamheden worden verricht.

Een groot deel van de kade ligt nog open. En de weggebruikers dienen te wachten voor een tijdelijk verkeerslicht omdat er slechts één rijbaan in gebruik is. Hoe lang deze situatie nog gaat duren, is onbekend.

Zodra er meer bekend is over de staat van de kademuur en de oplossing van het probleem, neemt het college een besluit.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS