Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Werkzaamheden uitbreiding LTC Naaldwijk begonnen

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: maandag 22 oktober 2018 15:35

Foto: WOS Media


Bij tennisvereniging LTC Naaldwijk zijn maandagmorgen de werkzaamheden begonnen, die leiden tot een vernieuwd sportpark. Op verschillende plekken worden sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Aannemers zijn begonnen met het verwijderen van vijf gravelbanen.

In maart stemden de leden opnieuw voor de uitbreiding na een mislukte poging eind vorig jaar. De toenmalige wethouder was zijn (financiƫle) afspraken volgens de club niet nagekomen en de verhuizing van twee toneelverenigingen, waar een deel van de uitbreiding zou komen, duurde langer dan door de LTC was voorzien.

Voorzitter Henk Salome, die eind vorig jaar zijn functie daarom nog neerlegde maar daarop later terugkwam, is blij. De fles champagne staat thuis al koud. Hij was maandagmorgen getuige van het slaan van de eerste paal van de uitbreiding van het clubhuis.

Het plan bij LTC Naaldwijk is de huidige acht tennisbanen uit te breiden met twee extra gravelbanen en twee smashcourtbanen. Ook moeten er twee padelbanen en een 'kidscourt' worden aangelegd. Dit heeft tot gevolg, dat de entree en de parkeerplaatsen worden verplaatst naar de kant van het naastgelegen zwembad De Hoge Bomen. Alles alles meezit, wordt in maart volgend jaar het vernieuwde park geopend.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS