Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland aanwezig op World Food Festival

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: woensdag 2 oktober 2019 08:16

Foto: archief


De gemeente Westland doet volgend weekend mee aan het World Food Festival op en rond de Binnenrotte in Rotterdam. De gemeente wil samen met Glastuinbouw Nederland het complete verhaal van de glastuinbouw vertellen.

In de Binnenrotte wordt een kas neergezet en kunnen bezoekers zien hoe producten groeien. Uitgangspunt voor het evenement, dat twee jaar geleden voor het eerst werd georganiseerd en vanaf 2019 een jaarlijkse frequentie krijgt, is de complete voedselketen in beeld brengen.

Die keten is in een straal van 30 kilometer rond Rotterdam aanwezig: van zaaien en oogsten tot voedselbewerking, logistiek, consumptie en afvalverwerking. De beoogde hoofddoelgroep is de jongere inwoner van Rotterdam; basisschoolleerlingen en hun ouders. Het World Food Festival duurt drie dagen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS