Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland goed vertegenwoordigd op tennistoernooi Rosmalen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 16 mei 2019 09:23

Foto: via Robin Boed Flickr CC 4


Westland is dit jaar goed vertegenwoordigd op de Libéma Open in Rosmalen, een van de grootste tennistoernooien voor Wimbledon. Na de al eerder toegezegde deelname van de Wateringse Kiki Bertens, hebben Arantxa Rus uit Monster en 's-Gravenzander Thiemo de Bakker een wildcard gekregen. Het toernooi is van 8 tot 16 juni.

Rus, die in 2017 de kwartfinale haalde, is momenteel de nummer 129 van de wereld. Zij doet behalve in het enkelspel ook mee aan het dubbelspel, samen met Michaëlla Krajicek. Bertens speelt de dubbels met Demi Schuurs.

De Bakker, nu 230ste op de wereldranglijst, deed in 2014 voor het laatst mee. Hij bereikte toen de kwartfinale, tevens zijn beste resultaat.

Het grastoernooi Libéma Open is voor vrouwen het enige WTA-toernooi in Nederland. De mannen hebben naast Rosmalen ook nog het ABN Amro Toernooi in Rotterdam als toernooi op ATP-niveau.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS