Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland in liedjes met Maghen Hilgersum in Monster

vr 15 sep t/m za
16 sep
Westland in liedjes met Maghen Hilgersum in Monster

Hoe mooi is Westland? Wat karakteriseert de streek? Waar kun je een Westlandse man aan herkennen? Wat is de toekomst van Westland? Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september zingt Maghen Hilgersum Westland in liedjes in Fata Morgana in Monster. Over de Westlandse kust, over krenten, over bijnamen, over taal, familieverbanden, maar ook over liefde, dementie en kindermishandeling. Het is een zeer gevarieerd liedjesprogramma waarin plaats is voor humor en voor nadenken.

Voor het eerst heeft Maghen een programma samengesteld met eigen, origineel, repertoire. Aart van den Berg heeft de liedteksten voor zijn rekening genomen. Alle composities zijn van eigen bodem. Gedichten over het Westland hebben ook een plaats gekregen in het programma. Beide Westlanders werken al jaren samen in het kader van de Dodenherdenking op 4 mei. Liedjes uit deze voorstellingen zullen ook de revue passeren. Maghen wordt begeleid door Sebastiaan Philippa, pianist en dirigent van een aantal Westlandse koren. Het Historisch Archief Westland heeft voor beelden gezorgd ter ondersteuning van de liedjes en teksten.
Locatie: Fata Morgana, Choorstraat 99, Monster
Tijd: 20.00 uur
Prijs: € 15,00


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
za 18 aug
De Canadese organist André Knevel verzorgt op zaterdag18 augustus het derde concert in de serie...
za 18 aug
Organist Jan Jansen bespeelt op 18 augustus het monumentale Garrels-orgel in de Groote Kerk in de concertserie van...
zo 19 aug
Op zondag 19 augustus zal de viering in de H. Egbertuskerk in Hoek van Holland op accordeon begeleid worden door Daniel...
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS