Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland Late Night

Westland Late Night

Team Westland haalde op zaterdag 11 april Humberto Tan naar het Westland. De populaire presentator zal een viertal gasten ontvangen die een link hebben met de kankerbestrijding, het wielrennen en topsport.

Vorig jaar beklom Team Westland voor de achtste keer de bekende berg in de Alpen. Ongeveer 300 Westlanders hebben deelgenomen aan team Westland, dat elk jaar een andere samenstelling had. Daarbij is ruim 1 miljoen euro ingezameld voor de kankerbestrijding. De organisatie zocht een manier om zich bij de fondsenwerving te onderscheiden en meent die met Humberto Tan gevonden te hebben. De opbrengst van de talkshow is volledig voor Alpe d'HuZes.

Kijk voor meer informatie op Teamwestland.nl. Wilt u zelf ook bijdragen aan het goede werk van Team Westland? Doneren kan via NL42 RABO 0154 7604 71 t.n.v. Team Westland.

De uitzendingen van Westland Late Night zijn hieronder terug te vinden.


Uitzending gemist


Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS