Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westland zoekt oplossing voor brug Baakwoning

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 19 augustus 2019 14:09

Foto: WOS Media


De gemeente Westland is bezig met het zoeken naar een oplossing voor de brug in de laan Baakwoning. Deze is sinds enige tijd afgesloten voor autoverkeer, omdat de veiligheid niet kan worden gegarandeerd. Fietsers en bromfietsers kunnen nog wel gebruikmaken van deze brug, die particulier eigendom is.

De fractie van GemeenteBelang Westland (GBW) heeft bij het college van B en W schriftelijke vragen ingediend over deze voor autoverkeer afgesloten brug in het tuinbouwgebied waar Naaldwijk grenst aan 's-Gravenzande en Monster.

GBW wijst er op, dat onder meer de woonwijk IJsselmeer nu nog alleen bereikbaar is vanaf de Zwartendijk via de Rijnsburgerweg. "Dit kan leiden tot uiterst gevaarlijke situaties, zeker in tijd van nood", stelt de fractie. 

De gemeente Westland bevestigt dat zij in overleg is met de eigenaren van de brug.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS