Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlanders bakken 2.300 pannenkoeken voor het Westerhonk

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 28 oktober 2017 10:50


Zo'n 2.300 pannenkoeken werden er vrijdagavond gebakken voor de ongeveer 500 bewoners en begeleiders van het Westerhonk in Monster. Het was voor de vijfde keer dat dit 'bakfeest' werd gehouden als verrassing voor de verstandelijk en lichamelijk beperkte bewoners van dit Westlandse zorgpark.

Bijna 100 Westlanders hebben de pannenkoekenmix gemaakt en daarna ook gebakken. En het was een activiteit van alle leeftijden, want er waren Westlander tussen de 10 en 75 jaar. In totaal is er 150 liter beslag gemaakt, voor de dertig emmers die ervoor beschikbaar waren.

Het pannenkoeken bakken op Westerhonk werd georganiseerd door de Rotaryclubs Westland Polanen en Westland. Naast hulp van partners en kinderen van de leden van de Rotary, waren er ook leerlingen van het middelbare school ISW aanwezig. Zij konden voor deze activiteit zelfs stagepunten verdienen.

Natuurlijk moesten de pannenkoeken ook gegeten worden, maar dat bleek geen enkel punt, favoriet bleken vooral stroop en suiker, maar ook honing, spek en naturel vonden gretig aftrek. Aankomende maandag vanaf 19.00 uur is er een verslag van te zien in het regionieuws op WOS TV.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS