Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandia blijft onderaan bungelen na gelijkspel

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 2 december 2018 16:05


Het is het derde divisie team van Westlandia zondagmiddag niet gelukt om de derby te winnen van HBS Craeyenhout. Op het sportveld aan de Daal en Bergselaan in Den Haag bleef het 0-0.

Beide teams kregen veel kansen, maar wisten die niet te benutten. Dat leek mede door de harde wind te komen, Westlandia kreeg veel afzwaaiers voor de voeten. Door het gelijkspel blijven de Westlanders onderaan de competitie bungelen.

VELO – VUC
In Wateringen speelde VELO in de eerste klasse B tegen VUC, ook uit Den Haag. De Hagenezen scoorden na 7 minuten de 0-1, daarna duurde het nog ruim tachtig minuten voor er een volgende goal viel. Die was voor VELO: Dennis van Rijn scoorde de gelijkmaker. Het mocht echter niet meer baten, Van der Poel scoorde voor VUC in blessuretijd nog de 1-2.

Den Hoorn – DOSKO
Op het sportpark aan de Zuidhoornseweg kwam het eerste klasse B team van SV Den Hoorn uit tegen DOSKO uit Bergen op Zoom. Die wedstrijd eindigde in het voordeel van DOSKO. In de 26ste minuut maakten de Brabanders van 0-0 binnen luttele seconden 0-2. In de tweede helft wist Anthony Sintniklaas, die na bijna jaar afwezigheid door blessure zijn rentree maakte, één keer te scoren voor Den Hoorn. Het was DOSKO dat de winst eervol mee naar huis nam: in de tachtigste minuut bepaalde Dietvoorst de eindstand door vanaf 57 meter de 1-3 te maken.

Alle uitslagen:Derde divisie:
HBS - Westlandia 0-0 (0-0)

Eerste klasse B:
Den Hoorn - Dosko 1-3 (0-2)
Anthony Sintniklaas

Velo - VUC 1-2 (0-1)
Dennis van Rijn
Rode kaart: Kevin Jacobs


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS