Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandia en FC 's-Gravenzande meest succesvol bij juniorenkampoenschappen

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 22 april 2019 21:58


Drie keer Westlandia, twee maal FC 's-Gravenzande en één keer Verburch. Dat was op Tweede paasdag de uitkomst van zes toernooien waarin de Westlandse kampioenschappen voor junioren werden betwist. Bij de oudste categorie, JO-19, ging FC 's-Gravenzande op herhaling, want ook in 2018 werd in die categorie de titel gepakt.

Vervolgens drie keer op rij Westlandia, want zowel de kampioenschapsbeker bij de JO-17, de JO-15 en de JO-13 werd vanaf de diverse locaties in het Westland meegetroond naar de uitvalsbasis van de groen-witten in het Naaldwijkse sportpark De Hoge Bomen.

Bij Jeugd onder 11 jaar mocht Verburch de trofee in ontvangst nemen en in de jongste categorie, JO-9, is de titel veroverd door FC 's-Gravenzande. Hierbij kan nog worden aangetekend, dat het zowel voor de jeugdige Poeldijkers als de nog jeugdiger 's-Gravenzanders in dit jaar de 'dubbel' betekent, want de betrokken teams waren eerder ook al Westlands kampioen in het zaalvoetbal geworden.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS