Westlandia komt vroege achterstand niet meer te boven

Westlandia heeft de zondagmiddag in de derde divisie een nederlaag geleden tegen UNA. De Naaldwijkse ploeg ging in Noord-Brabant met 3-1 onderuit.

UNA kwam al na twee minuten op voorsprong door een penalty, omdat Nick van Vliet de bal in het zestienmetergebied tegen zijn hand kreeg. Westlandia-doelman Edgar Leerdam stopte de eerste inzet van Brian Boogers nog wel, maar de bal werd door Mart van de Gevel in de tweede instantie binnengeschoten. Diezelfde Mart van de Gevel bracht de thuisploeg nog binnen het kwartier op 2-0.

Westlandia kwam sterk uit de rust, dit werd beloond met de aansluitingstreffer van Jedsel Markes. De groen-witte formatie nam steeds meer initiatief en zocht naar de gelijkmaker, maar door een fout in de Naaldwijkse verdediging kon Teun Segberts het elftal uit Veldhoven naar de 3-1 schieten.