Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandia opnieuw hard onderuit

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 9 september 2018 16:00

Foto: -Twitter Westlandia


Het Derde Divisie-team van Westlandia heeft zondagmiddag ook hun derde competitiewedstrijd verloren. In Heemskerk verloor de club met 4-0 van ADO'20.

De Westlanders hadden het zwaar in Noord-Holland. De eerste helft verliep moeizaam; ADO'20 wist twee keer te scoren terwijl Westlandia achterbleef. Na de rust stoomde ADO'20 door. In de 61ste minuut werd door de Heemskerkers de 3-0 binnen getikt. Een paar minuten later zorgde Westlandia al voor de uiteindelijke eindstand. Melvin Vissers schoot in de 65ste minuut een voorzet van ADO'20 in eigen doel, waardoor de score op 4-0 kwam. Het verlies van de Westlanders werd in de 75ste minuut helemaal compleet door een rode kaart voor Mitchel Jacobs. Hij probeerde de bal te raken, maar raakte een tegenstander en moest daarom het veld verlaten.

Bekervoetbal
SV Den Hoorn speelde zondagmiddag een regioderby tegen DVV Delft in de bekercompetitie. De wedstrijd in Delft werd met 2-4 gewonnen door Den Hoorn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS