Signbiblio

Signbiblio

Westlandia verliest van Quick met 3-1

Een flinke tegenvaller voor Westlandia. De derdedivisionist uit Naaldwijk heeft zondag namelijk geen overwinning geboekt op het Haagse Quick. De wedstrijd eindige in 3-1 voor Quick. De enige speler van Westlandia die scoorde was Roy van Beek in de 59e minuut. Hij maakte de 1-1.

In de 71e minuut werd de 3-1 gescoord. Twee minuten later probeerde trainer Marcel Koning het tij nog te keren door te wisselen. Roy van Beek en Nick van Vliet werden vervangen door Emre Bilgi en Roy van der Sar, maar dat maakte uiteindelijk geen verschil.

Quick staat van alle teams die op zondag spelen in de derde divisie onderaan de lijst. Westlandia staat iets hoger op de lijst, maar zit niet ver af van de laatste plaats (14e van de 17).