archief Westlandia

Westlandia verzuimt te winnen

Het is Westlandia opnieuw niet gelukt drie punten te pakken. De wedstrijd zondag tegen UNA eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na vijf kwartier spelen kwam Westlandia op voorsprong, maar helemaal aan het einde viel de rommelige gelijkmaker.

UNA kwam beter uit de startblokken en na tien minuten werd het al bijna 0-1, maar keeper Edgar Leerdam stond precies goed. Na een half uur spelen hadden de Naaldwijkers een enorme kans op de openingsgoal.

In de 73ste minuut was het wel raak en tekende Vince van der Knaap voor de 1-0. Vlak voor tijd bolde het net opnieuw, maar volgens de scheidsrechter stond Westlandia buitenspel. UNA viel vervolgens snel aan en maakte de 1-1. Daardoor houden de Westlanders een punt over uit dit duel. De eerste wedstrijd van het seizoen ging verloren en vorige week speelde Westlandia ook al 1-1 gelijk, toen tegen HSC '21.

Slechts een andere ploeg uit onze regio speelt zondagvoetbal: Den Hoorn in de Eerste klasse B. Deze competitie begint op 22 september.