Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

WestlandOntmoet krijgt vervolg

Door: Kees van Doorn

Gepubliceerd op: maandag 2 oktober 2017 11:09


De eerste editie van WestlandOntmoet is volgens de organisatie een groot succes geworden. Er waren de afgelopen elf dagen meer dan 130 activiteiten, hebben ruim 7.500 mensen anderen ontmoet en zijn veel nieuwe contacten gelegd. Tijdens de afsluitende bijeenkomst maandag is nagepraat en besloten ook in 2018 een WestlandOntmoet te organiseren.

Het idee voor WestlandOntmoet ontstond in november 2016 en is uitgewerkt door Bibliotheek Westland, Gemeente Westland, Vitis Welzijn en Piet van der Valk. Veel organisaties en particulieren hebben zich met het organiseren van diverse activiteiten ingezet om Westlanders elkaar te laten ontmoeten. Daarbij is ook gedacht aan het benaderen van hen die niet in de gelegenheid waren om zelf een activiteit te bezoeken.

Ook voor 2018 is het doel om verschillende doelgroepen met elkaar te laten deelnemen aan een eenvoudig toegankelijke activiteit. Denk hierbij aan het drinken van een kop koffie, een sportieve bezigheid of wat eten. Belangrijk is vooral dat men met elkaar in contact komt en ook na dat eerste contactmoment elkaar mogelijk nog eens treft.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Banner Evides
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS