Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlands mantelzorgpunt stopt ermee

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 12 december 2019 14:39

Foto: Signbiblio


Mantelzorg Inloop Westland houdt per 1 januari 2020 op te bestaan. Het punt ontstond in november 2018 als burgerinitiatief, maar de afgelopen tijd is gebleken dat er te weinig belangstelling voor was.

Bij Mantelzorg Inloop Westland konden Westlandse mantelzorgers hun verhaal kwijt en konden ze hun zorgen delen. Het inlooppunt was gevestigd in het gebouw van Inloophuis Carma aan de Dijkweg in Naaldwijk. Initiatiefnemer Anny Berendse: "Het afgelopen jaar hebben we mooie gesprekken mogen voeren en een luisterend oor mogen bieden. Ik ben alle vrijwilligers dankbaar voor hun inzet."


Mantelzorgers in Westland kunnen nog tot en met woensdag 18 december terecht in Naaldwijk. Daarna kunnen ze met hun vragen het beste contact opnemen met Vitis Welzijn.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS