Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlands record legpuzzelen gesneuveld

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 17 november 2019 15:21

Foto: de winnende vriendinnen uit De Lier


Een vriendinnengroep uit De Lier heeft zondag het Westlands record legpuzzelen met 1.000 stukjes flink scherper gesteld. Larissa Tetteroo, Leonie Janssen, Marije van Dalen en Mieke van Kester hadden 1 uur, 6 minuten en 37 seconden nodig om een 'Jan van Haasteren' te leggen.

Het vorige Westlands record stond sinds februari dit jaar op naam van de Maasdijkse vriendinnen Fiory van der Ende, Joyce Hofland, Marisca Voskamp en Marlies van der Lely (1 uur, 25 minuten en 28 seconden).

Het winnende viertal van zondag noemt zichzelf de Puzzeliers en deed mee aan een voorronde van het NK Legpuzzelen in zalencentrum De Rank in De Lier. De bedoeling was dat meerdere teams zo snel mogelijk de puzzel At the Beach voltooiden. Zaterdagavond was er ook al zo'n voorronde . Toen lag de puzzel Happy Birthday op tafel. Die werd als eerste gelegd door team Het Groene Legioen in 1 uur 21 minuten en 1 seconde.

In totaal zijn er 12 voorrondes verspreid door Nederland. De winnaars ontmoeten elkaar op de grote finale zondag 5 april 2020 in Roelofarendsveen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS