Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse dansschool naar Europees kampioenschap

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 17 februari 2020 17:23

Foto: Dance For You


Een team van de Westlandse dansschool Dance For You heeft zich geplaatst voor het Europees kampioenschap van de United Dance Organisation. Dat vindt in het pinksterweekend van 29 en 30 mei plaats in de Duitse stad Kalkar. Het is voor het eerst dat een Westlands team daaraan mag meedoen.

Het gaat om een team met dansers tussen de 12 en 14 jaar. Zij waren eerder al zeker van het Nederlands kampioenschap (25 en 26 april in Druten), maar het EK is de kers op de taart. "We hadden nooit durven hopen dat een van onze teams nu al aan een Europees kampioenschap zou mogen deelnemen. Maar de meiden zijn zo gemotiveerd en serieus bezig, dat dit dik verdiend is", zegt Debbie Bondt, eigenaresse van de dansschool die gevestigd is in Monster en Wateringen.

De dansers moeten alle kosten zelf betalen. Bondt: "Deelname, reis- en verblijfkosten, aankleding voor de show: het is niet gratis." Dance For You hoopt daarom dat sponsors zich melden om (een deel van) de kosten voor hun rekening willen nemen.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS