Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Westlandse hockeydames maken titelstrijd door verlies weer spannend

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 12 mei 2019 17:04

Foto: Signbiblio 2


De titelstrijd in de tweede klasse van de hockeycompetitie bij de dames blijft uitermate spannend. Het eerste team van HV Westland, koploper in de competitie, verloor zondag met 3-0 bij hekkensluiter Derby. Daarmee is het gat met de twee nummers twee geslonken naar één punt.

Er zijn nog drie wedstrijden te gaan. De Naaldwijkers hebben een bijzonder lastig programma. De komende weken treft de ploeg de beide nummers twee; komende zondag speelt HVW thuis tegen Etten-Leur, een week later gaat het op bezoek bij Forescate in Voorschoten. De huidige nummer vier Berkel en Rodenrijs komt op 2 juni naar Naaldwijk.
Alleen de nummers één en twee promoveren aan het einde van het seizoen rechtstreeks naar de eerste klasse.

Heren HV Westland
In de derde klasse maken de heren van HV Westland goede kans op promotie. Met een 0-2 zege bij Krimpen verstevigden de Naaldwijkers zondag hun tweede plek, want concurrent Prinsenbeek ging met 4-2 onderuit bij Hoeksche Waard en hebben met nog drie duels een achterstand van zes punten.

HVW speelt de komende twee weken tegen achtereenvolgens laagvliegers Dopie en Scoop Delft. Op 2 juni komt koploper DES, dat bijna zeker is van de titel, op bezoek.

Alle uitslagen:
Dames, tweede klasse
Derby - HV Westland 3-0

Dames, vierde klasse
Evergreen - Olympia 6-0

Heren, derde klasse
Krimpen - HV Westland 0-2

Heren, vierde klasse
Evergreen - Ypenburg 1-8


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS